zondag 30 mei 2010

Daar ben ik weer

Zo, even een razend drukke periode achter de rug met een nieuwe vloer voor de buurvrouw en heel veel werk- en privegedoe. Dus even geen tijd voor het bijhouden van de blog, maar gelukkig wel voor wat haakwerkjes. Ben om te beginnen ouderwets gaan filet-haken. Vond een leuk boekje met patronen en het gevolg zijn kleedjes met een maritiem thema voor in de klas van de jongste: een boot en een vis.
Daarna wat gerommeld met een nieuw patroon voor aardbeien in verschillende maten.
Waarna ik mij afvroeg wat je met aardbeien kan doen: aardbeientaartjes (mijn eigen patroon maar behoeft nog wat werk) in geweldige kleine vormpjes van Dille&Kamille en natuurlijk een aardbei cornetto (patroon van Garn & Gott).En nu gaat het druk worden want het nieuwe boek van Mia Bengtsson lag gisteren in de brievenbus! Joepie!

zondag 9 mei 2010

Af!

Joepie! Eindelijk weer wat af.Beiden gemaakt met patronen gevonden via MönsterArkivet, geweldige verzameling patronen en knutsel ideeën.

zaterdag 8 mei 2010

Wie weet...

Mia van het geweldige boek over amigurumis haken heeft een wedstrijd met een geweldig haak-pakket als prijs.
Wie weet win ik het ook nog!

dinsdag 4 mei 2010

Even wat anders

Vakantie! Twee weken lang samen met de meiden lekker vrij. Had natuurlijk 1 miljoen plannen maar we doen rustig aan. Heb wel al een kast op maat gemaakt voor de keuken muur. Moet nog wel geschilderd en geplaatst worden, maar ik kwam elektra tegen die niet goed aangesloten was dus eerste even een elektricien laten komen voor de boel weer dicht gaat.

Ben wel bezig met een haak-werkje, maar schiet niet erg op. Raad eens wie het wordt:

Verder een nieuw boek besteld uit Zweden. Het moet nog uit komen, maar het eerste boek van deze haakster was zo leuk dat ik de tweede ook wil hebben. Kijk maar even bij Mia, de schrijfster. Koop verder niet veel boeken, het internet staat immers vol met gratis patronen en ik ben nu zelfs bezig om te leren hoe ik zelf patronen kan maken…