donderdag 26 augustus 2010

Geluk zit in een klein hoekje

Deze oude wijsheid maar weer in ere herstelt. Heb de ambitie om het hele huis in korte tijd aan te kunnen pakken op gegeven en in plaats van richt ik mij nu op het kleine; een plankje hier en muurtje daar. Langzaam maar zeker moet het dan toch ook goed komen en in de tussentijd heb ik alvast een paar plekken om mijn ogen te laten rusten. Heellaas nog wel mobiel-fotos, dus vooral qua kleur niet optimaal.
Uitzicht vanaf "mijn" plek aan de eettafel.
Muurtje in het kleinste kamertje.
Vensterbank in de keuken, voorheen vol met zaken die zogenaamd van belang waren. Nu een rustmoment.
Ook nog even een steenbokje geborduurd voor het buurmeisje.

zondag 22 augustus 2010

Wel fotos

De inbraak heeft best veel sporen nagelaten, vooral in de vorm van angstige kinderen. Ik blijf daarom veel bij ze in de buurt en dat betekent weer veel op bankjes zitten terwijl zij buitenspelen. En dus ben ik weer flink aan het haken en het borduren! Fotos zijn genomen met mijn nogal oude mobiel en daarom niet al te best, maar ja.
Uit het vakantieboek van Flow.
Het sterrenbeeld van de jongste op verzoek gemaakt.
Nog een herinnering aan de zomer, al geurt deze niet.
Pannenlappen voor een jarige collega die best wel eens zelf kookt...

zaterdag 14 augustus 2010

Geen fotos

Daar ben ik weer. Terug van een heerlijke vakantie met mijn meiden en al weer een week aan het werk wilde ik dit weekend de vakantiefotos en natuurlijk de fotos van de resultaten van de vakantie handwerk inspanningen tonen, maar heelaas. Er is eergisteren bij ons thuis ingebroken en een van de gestolen items is onze camera met geheugenkaart. Weg alle fotos. En ook alle door de jaren heen verzamelde sieraden. Heel erg vervelend. En dus kan ik ook niet laten zien dat ik de hele vakantie ipv haken aan het borduren ben geweest. Geinspireerd door het Flow vakantieboek ben ik aan de kruissteken begonnen en dat is eigenlijk ook best leuk. Nu eerst de zaken rondom de inbraak regelen en dan ga ik iets nieuws borduren. En een nieuwe camera aanschaffen.