zondag 30 oktober 2011

En toen was ik er weer. Na een lange, moeilijke zomer waarin ik nergens zin in had en het kleine beetje energie besteedde aan de kinderen i.p.v. aan blog en handwerken ben ik weer redelijk op weg terug. En dus ook aan het handwerken. Voor het eerst kreeg ik een bestelling; of ik een boekenlegger kon maken voor een jonge die dol is op Super Mario…
Tillbaka igen. Eter en lång och jobbig sommar där den lilla energi jag hadde gick åt till barnen i stället för blog & pyssel. Nu börjar det bli bättre och därmed också mer tid till handarbete. Fick min första beställning: ett bokmärke till en pojke som älskar Super Mario.

Nou haal ik het overgrote deel van mijn kruissteekpatronen uit het geweldige Britse blad “Cross Stitcher” maar die konden mij nu niet helpen. Daarom voor het eerst een helemaal eigen ontwerp gemaakt. Ben stiekem best tevreden met het resultaat!
Vanligtvis hämtar jag det flesta av mina korsstygnsmönster ur den underbara Engelska tidningen “Cross Stitcher”, men dom kunde inte hjälpa mig nu. Har därför gjort mitt allra första helt egna mönster. Och är ganska så nöjd med resultatet!


Omdat het weer herfst is ook aan het mutsen haken geslagen. Deze is voor dochter nummer twee, maar het is zo’n lekker snelle manier om restjes wol op een nuttige wijze op te maken dat er inmiddels een stapel klaar ligt voor diverse kinderen in de omgeving.
Eftersom hösten kommit har jag även börjat virka mössor igen. Den här är till lill-flickan men eftersom det är ett så enkelt och bra sätt att göra slut på garnrester, ligger det redan en hel hög i olika färger till andras ungar.
Verder nog wat kleine dingetjes van de afgelopen dagen. En nu maar hopen dat deze winter inspirerende wordt dan de zomer was…
Och så lite annat från förra veckan. Och nu är et bara att hoppas att vintern kommer med mer inspiration än sommaren…