dinsdag 10 april 2012

2de paasdag/annandag påsk

Tweede paasdag was een rustig dagje thuis zonder kinderen maar met naald en draad. Ook al is de uitlijning niet geslaagd (je moet ook stoppen als je moe bent) heb ik nu wel een van mijn favoriete teksten aan de muur hangen!

Annandag påsk var en lugn dag hemma, utan barnenn men med nål och tråd. Och även om det blev lite snett på slutet, (man ska ju egentligen sluta när man är trött) så har jag nu en liten bit av Gabriellas sång på väggen!

zaterdag 7 april 2012

Zaterdag/lördag

Lang niets van me laten horen, ook niet veel gedaan. Vandaag wel mijzelf eens flink verwend met een grote bos tulpen:

Det var ett tag sen jag skrev något, och också ett tag sen jag gjorde något. Idag var jag dock tvungen att skämma bort mig själv med ett stort fång tulpaner.

Tijdje terug alweer wat mini-kado's gemaakt voor jarigen in de omgeving.

För ett tag sen lyckades jag knåpa ihop ett par mini-presenter till några födelsedagsbarn.
En mijzelf ook "blackwork" aangeleerd om een nieuwe ring voor mijzelf te kunnen maken. Gelijk ook maar een nieuwe haak-techniek onder de knie gekregen voor een armband voor de oudste, en toen ook maar een klavertj-vier medaillion. Lekker priegelwerkje!

Även lärt mig själv brodera "blackwork" så jag kunde få mig en ny ring. Passade på att även pröve en ny virk-teknik så min äldsta kunde få sig ett armband. Och när jag ändå höll på blev det också en fyr-klöversmedaljong. Småpyssel kallas det..